Google

domingo, 2 de octubre de 2011

Una idea original de regal per Nadal: Un apadrinament de vinyes © al Priorat

idea regal Nadal regalo Navidad Christmas gift

S’apropen les festes nadalenques: el muntatge del pessebre, el Nadal, Sant Esteve, el Cap d’Any, els Reis... Heu començat a pensar un regal per a la família i per als companys? Què es pot regalar-los als pares, a la parella, als fills grans o als amics? Trobar un regal bo, original, maco i personalitzat per Nadal no és cosa fàcil.
Des del Celler Devinssi (Priorat) us proposem una idea de regal nadalenc que vindrà al cas en moltes ocasions personals: un apadrinament de ceps plantades en una finca a Gratallops.

Com funciona aquest regal? – L’afortunat serà padrí/padrina d’una o vàries plantes de vinya a una de les zones de producció del vi més exclusives del món: DOQ Priorat (Tarragona), concretament a Gratallops (a 12 km de Falset) i podrà estar en contacte amb els seus ceps durant un any fins a la propera època de Nadal.
Què rebran els padrins físicament? – Un certificat d’apadrinament i una caixa de vi produït a la vinya apadrinada. També, segons la fórmula (A i B, no pas la C) es podrà fer una visita enoturística al celler i a la vinya. Les fórmules bàsiques del regal estan explicades aquí.
Com es mantindrà el contacte amb les plantes? – Mitjançant un butlletí informatiu mensual que explica les últimes notícies del celler i de la vinya. Aquí en posem un exemple i unes fotos dels ceps apadrinats.
grapevine adoption newsletterceps apadrinats vides apadrinadas adopted vinesceps apadrinats vides apadrinadas adopted vines








Per què no feu un regal tan peculiar de Nadal que els vostres familiars i amics apreciaran i amb el qual recordaran durant tot l’any el caliu de la vostra estimació?
Què cal fer si vull regalar un apadrinament de vinyes per Nadal?
- Triar una de les fórmules d’apadrinament
- Contactar amb nosaltres sia per la botiga de vins Taula Selecció, sia directament al celler
- Realitzar la compra del regal (incloent els detalls necessaris perquè puguem lliurar el vi i el butlletí mensual al padrí(na))
- Assabentar-se de l’arribada del regal nadalenc o regalar-lo personalment
- Gaudir dels agraïments del nou padrí o padrina
Els nostres apadrinaments acaben de ser esmentats com a exemple de bones pràctiques al diari "Ara.cat" (pàgina 39 de la versió en paper del 14 de setembre de 2011).
Si heu trobat aquí un regal de Nadal original i interessant feu-nos-ho saber: Taula Selecció o Celler Devinssi. Si voleu personalitzar més el vostre apadrinament de vinyes, estem oberts a noves propostes i idees.
Records des de Gratallops, Priorat

No hay comentarios: